Gratis verzenden vanaf €75
Voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Shoppen vanaf €20
Gratis parkeren

FATES - CUBES

Mix & Match losse Cubes en creëer zo uw eigen passende sieraden. FATES staat voor moderne, licht gewicht sieraden van hoge kwaliteit. Kleurrijk, minimalistisch en vaak verwisselbaar. Kunstwerkjes voor elke gelegenheid. De sluiting werkt met een makkelijke magnetische sluiting. Anti allergie. Handgemaakt in Nederland met Europese materialen.

- Lichtgewicht
- Verwisselbaar
- Past bij elke outfit
- Leuk om te geven
- Ook leuk om te krijgen
- Met aandacht voor het milieu gemaakt
- Handgemaakt in Nederland
​​​​​​​- Materialen uit Europa

Unsplash
Unsplash
Unsplash
Unsplash

Aangezien wij het assortiment graag aanpassen aan de modekleuren van het seizoen hebben wij een wisselend assortiment CUBES (dat zijn de losse stenen) en SPANGEN (de kettingen zelf). Om die reden zijn de cubes alleen in onze winkel in Voorburg te koop. Uiteraard kunnen we wel bestellingen naar u toesturen. De prijs? Om alvast een richting te geven... Een ketting met 3 cubes kost ca. € 59,95. Losse cubes zijn ca. € 9,95. Uiteraard is de prijs van de kettingen en cubes afhankelijk van de wensen. De kettingen zijn verkrijgbaar in twee lengtes, 51 cm en 56 cm. 

Voor INFORMATIE OVER KLEUREN en BESTELLEN kunt u het beste contact opnemen met onze winkel in Voorburg. Telefoonnummer: 070-3875577

U bent natuurlijk ook van harte welkom in de winkel om te komen MIXEN en MATCHEN!

Unsplash
Unsplash