Online shoppen uitgeschakeld!
Kom naar de winkel aan de Parkweg 65
Gratis parkeren

Onze winkel

ONZE WINKEL

Soms weet je precies wat je wilt en kun je online prima slagen. Maar een andere keer wil je toch graag een artikel vooraf even voelen en passen. Of heb je net wat extra advies nodig. Dat kan állemaal bij Signia!

De merken, kwaliteit en service die u van ons gewend bent, zowel online als offline. We verkopen onder andere de volgende merken in de winkel:
Marina Rinaldi Sport, Xandres Gold, Yoek, Yoek Black Label, Yoek White Label, Yoek Portraits, Persona by Marina Rinaldi, Samoon by Gerry Weber, Exxcellent, Rofa Blazers, 1 to Six (by Backstage), Stark broeken, Frapp, Via Appia Due.

ONZE WINKEL

Signia gaat stoppen!

Winkelen kan uiteraard nog steeds in onze fysieke winkel aan de Parkweg 65 in Voorburg. We zien je graag, al dan niet met een verlanglijstje

SIGNIA TEAM

Werknemer

Susan

Eigenares

"Andere plus size vrouwen helpen bij het vinden van een outfit die bij ze past, dat maakt mij blij!"
​​​​​​​


​​​​​​​Al meer dan 11 jaar is Susan de trotse eigenaresse van de grootste grote maten (web)winkel van de Randstad. Naast het hele reilen en zeilen in en achter de winkel zorgt ze er met veel plezier voor dat er elke maand weer leuke nieuwe collecties in de winkel hangen. 

Werknemer

Bart

Eigenaar

"Werken met en voor zo veel leuke dames, dat is elke dag weer een feestje!" ​​​​​​​Met altijd een lach op zijn gezicht en een gezellig kletspraatje staat Bart al jaren voor het Signia-team en haar klanten klaar. En heb je van ons een leuk pakket thuis ontvangen? Dan heb je dat aan hem te danken, want de webshop regelt hij helemaal van A tot Z.

Werknemer

Anitra

   

"Het blijft fijn om te doen wat ik al m'n leven lang het liefste doe, vrouwen laten stralen in de kleding die ze dragen!" 


​​​​​​​Onze verkoopster met de zachte G houdt ervan om andere het plezier te laten ervaren van mooie en modische kleding met een goede pasvorm. En dat kan ze als geen ander want mode is Anitra namelijk met de paplepel ingegoten in de damesmode winkel van haar moeder. 

Werknemer

Daphne

    

"Als kind maakte kleding me al blij, dat ik nu bij Signia andere dames mag helpen met het vinden van een leuke nieuwe outfit vind ik echt gaaf!" 

Daphne is het jongste lid van ons team. Haar passie voor mode laat ze elke zaterdag weer zien tijdens het helpen van klanten en het maken van foto's en filmpjes voor onze Social Media kanalen. Doordeweeks studeert ze aan de TMO in Doorn waar ze nog meer leert over ons prachtige vakgebied.