Gratis verzenden vanaf €75
Voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Shoppen vanaf €20
Gratis parkeren

Retour

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over het geleverde artikel, dan mag je het artikel ruilen of retourneren.


Let wel op de volgende voorwaarden en/of uitzonderingen:


- retouren en ruilingen zo snel mogelijk aankondigen per e-mail
- de retour melden binnen 14 dagen na ontvangst
- kleding in originele verpakking en in een doos of stevige envelop verzenden
- bon of kopie hiervan in zijn geheel toevoegen met vermelding van je rekeningnummer
- de frankeerzegel van Signia verwijderen en zelf altijd voldoende frankeren!
  de retourverzendkosten zijn voor eigen rekening.
- Het pakket dient binnen enkele dagen na retourmelding te zijn verzonden.

Je ontvangt een bevestiging zodra wij het geretourneerde artikel ontvangen hebben. We betalen het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug, indien het artikel in originele staat door ons ontvangen is. Dit geldt niet als de kleding bijvoorbeeld vies, gewassen, beschadigd of gedragen is. Indien niet aan bovengenoemde voorwaarden wordt voldaan, behoudt Signia zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren, of slechts een gedeelte van het aankoopbedrag terug te betalen. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door PostNL of DHL beboet. De boete zal in mindering worden gebracht op het retourbedrag.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@signiagrotematen.nl. Een voorbeeld tekst voor de e-mail vindt u hier:
Download modelformulier voor herroeping